Scenkonstläger

Teater Imbas
SCENKONSTLÄGERFör fjärdje sommaren i rad håller Teater Imba i Scenkonstläger och än en gång lovar vi en vecka fylld av massa skoj!


Så vi vill nu välkomna dig till ett ruskigt roligt dagläger för alla mellan 9-14 år där du kommer få testa på teater som du aldrig upplevt det tidigare. Vi kommer arbeta med drama, teater, dans och rörelse och en hel drös med skratt.


Lägret kommer detta år ske under v.31.


27/7-31/7, välkomnar alla mellan åldrarna 9-14 år till Arbis, mitt i centrala Linköping! Vid fint väder har vi Trädgårdsföreningen runt hörnet så att vi kan jobba utomhus.


Veckan innebär att vi kommer arbeta fem dagar i sträck för att på fredagen ha ett litet uppspel för nära och kära. Vi arbetar mellan kl. 9.00 - 15.00 och lunch mellan 12.00-13.00. Varje dag börjar med uppvärmning och de första dagarna kommer vi fokusera på att alla ska lära känna varandra och kunna jobba tillsammans. Vi kommer lära ut och arbeta med flera olika uttryckssätt inom teater för att skapa en historia med utgångspunkt i de förutsättningar vi har på golvet.


Är detta något för dig? Då kan ni anmäla ert barn från och med den 24 maj på vår mail, boka@teaterimba.se
Se då till att skriva med deltagarens födelsedatum och eventuella allergier. 


Tack vare stöd från KE Westmans Stiftelse är lägret kostnadsfritt men anmälan är ändå bindande!
Deltagare som kan delta hela veckan prioriteras. 

Har du frågor kontakta Thomas Häggström, Teater Imba.

073-356 32 37
Eller maila oss på boka@teaterimba.se


Thomas - 
Anna - 

© Copyright. All Rights Reserved

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________