Lite mer om oss!Vi är den fria teatergrupp Teater Imba som består av medlemmarna Christian Svensson, Lena Ilmarson och Thomas Häggström. Vi fann varandra under en utbildning i Linköping då vi också skapade den första av åtta föreställningar och vi har inga planer som helst att sluta än på ett tag

Christian Svensson:

Skådis, Stuntman, Dansare och tro det eller ej; Snickare

Denna skapelse kröp fram ur Hälsinglands mörkaste vrå och har tagit sig igenom estetiska utbildningar så som Svensk-Amerikanska Stuntskolan och Acting and Collaborative Theatre i Linköping. .

Fysiken på denna grabb är inte att underskatta, tar emot allt som slängs åt hans håll och missar aldrig ett tillfälle att flyga! Tills han upptäcker gravitationen…Lena Ilmarson:

Gruppens enda Skådespelerska! Och vad glada vi är att ha med henne. Titlarna räcker inte till för att beskriva denna talang.

Född i Norrköping innan hon landade i Linköpings varma famn. Varit lärare sedan Rom brann och har sedan dess förvandlat varje lektion till en underhållande föreställning.

Är aktiv i teatergruppen Laikos sedan 1999 och anordnat och deltagit i evenemang som Linköpings första Barnteaterfestival och föreställningar som Push To Talk. Gått Acting and Collaborative Theatre i Linköping

Improvisationsförmågan är obeskrivlig!


Thomas Häggström:

Ännu en Skådis, även Clown och Eldartist. Dansar när ingen ser.

Denna comic relief föddes och växte upp i Sundsvall där han började med teater innan han kunde pjata jent. Var länge medlem och ledare i Kvartersteatern samt gick estetutbildningen på gymnasiet.

Där fysiken har svikit Thomas har han istället fötts med ett gummiansikte utan dess like. Kan jonglera också! Se på den…

Och ja! ActinganCollbrtive Linköping!