Lite mer om oss!

 

Sedan grundandet av Teater Imba 2014 så har vi hunnit med en hel del. Alltså en HEL DEL!

Totalt har vi skapat sju olika föreställningar och arbetar nu på en åttonde. Vi har blivit stammisar på Teater Bråddgatan, lärt barn och ungdomar att skapa sina egna versioner genom Skapande Skola och tack vare Folkets Hus & Parker har vi fått sett så gott som hela Sverige under en turné som hette duga!

 

Och vi har bara börjat.

 

Christian Svensson:

Skådis, Stuntman, Dansare och tro det eller ej; Snickare

Denna skapelse kröp fram ur Hälsinglands mörkaste vrå och har tagit sig igenom estetiska utbildningar så som Svensk-Amerikanska Stuntskolan och Acting and Collaborative Theatre i Linköping. .

Fysiken på denna grabb är inte att underskatta, tar emot allt som slängs åt hans håll och missar aldrig ett tillfälle att flyga! Tills han upptäcker gravitationen…

 

 

Lena Ilmarson:

Gruppens enda Skådespelerska! Och vad glada vi är att ha med henne. Titlarna räcker inte till för att beskriva denna talang.

Född i Norrköping innan hon landade i Linköpings varma famn. Varit lärare sedan Rom brann och har sedan dess förvandlat varje lektion till en underhållande föreställning.

Är aktiv i teatergruppen Laikos sedan 1999 och anordnat och deltagit i evenemang som Linköpings första Barnteaterfestival och föreställningar som Push To Talk. Gått Acting and Collaborative Theatre i Linköping

Improvisationsförmågan är obeskrivlig!

 

Thomas Häggström:

Ännu en Skådis, även Clown och Eldartist. Dansar när ingen ser.

Denna comic relief föddes och växte upp i Sundsvall där han började med teater innan han kunde pjata jent. Var länge medlem och ledare i Kvartersteatern samt gick estetutbildningen på gymnasiet.

Där fysiken har svikit Thomas har han istället fötts med ett gummiansikte utan dess like. Kan jonglera också! Se på den…

Och ja! ActinganCollbrtive Linköping!