I Teater Imba har vi gärna flera projekt på gång samtidigt. Vi arbetar konstant fram nytt material för alla åldrar. De färdiga föreställningar vi erbjuder just nu kan ni läsa mer om nedan.

 

Då vi har vår grund i improvisation, så har vi nära till att hitta på nya koncept på kort tid eller direkt på plats. Så vår repertoar är inte direkt begränsad.

 

 

 

Vår Version av Skönheten och Odjuret

Vi har alla hört historien om Skönheten och Odjuret, den klassiska sagan om Prinsen som får betala dyrt för sin fåfänga. Om Belle, flickan med böcker som sin största passion som gör allt för att hjälpa hennes smått förvirrade far som är uppfinnare. Och Gaston, byns pompös som till varje pris vill gifta sig med Belle.

Ni känner igen historien kanske.

Men om vi gör pappan lite extra förvirrad? Gör odjuret extra fult och rädd för höjder? Om Belle avskyr hästar som döljer saker?

Då kan vi lova er en föreställning ni aldrig sett förut!

 

Vår Version av Askungen

En klassisk saga om drömmar och förhoppningar. En flicka uppväxt i ett hem utan kärlek som tvingas slava och arbeta utan någon vila. Hur länge orkar man hålla hoppet vid liv? I denna föreställning ställer vi frågorna vi alla räds svara på; Vad ska jag ha på mig? Vad har jag egentligen för skostorlek? Och vad är en bal på slottet?

 

Teater Imba berättar denna kända historia på sitt eget sätt med hjälp av improvisation, humor, dans och trams. Tillsammans med publiken skapas en aldrig tidigare visad version av Askungen.

 

Vår Version av Lejonkungen

En son av en älskad kung.

Kungens avundsjuke bror smider ondskefulla planer att ta över tronen.

Prinsen, faderlös och sorgsen blir tvungen att fly landet, finner nya vänner och återkommer för att utmana sin farbror och återta sin rättmättiga plats på tronen.

Historien om Haml… Nej vänta. Simba heter han ju!

Jaja, vi får väl se vad som händer när vi sätter Thomas och Christian på scenen och låter de köra på.

 

Vår Version av Snövit &

de 6 till 8 Dvärgarna

Snövit är en av den västerländska historiens mest kända sagor som började via folkmun, blev förfinad av Bröderna Grimm och magisk av Disney.

Och nu är det vår tur att framföra vår version med allt från dvärgar du inte hade hört talas om till några rätt kreativa lösningar om vi får säga det själva.

Med Lena och Christian på scen erbjuder vi en fysiskt imponerande föreställning med humor för alla åldrar.

 

Vår Version av Tarzan

En historia som utspelar sig i ett outforskat paradis där djungelns lag råder. Där de starkaste och modigaste överlever. … Men om man inte är så modig då?

Vår Version av Tarzan är en berättelse om att känna sig ensam och rädd och om kampen att övervinna sin rädsla. För egentligen är väl alla rädda för något även om man gömmer det bakom tuffhet eller kanske ett gevär.

En vacker historia om att vara stolt över den man är, om vänskap och om att man faktiskt får vara rädd samt såklart om Tarzan och Jane, kriminella silkesapor, en skjutglad Clayton, Sengångaren Stefan med sitt eget tempo och självklart en rejäl dos humor!

 

 

Ett Leende I Taget

Ett Leende i Taget är en soloföreställning i en akt som vill utforska och blotta

de känslor vi jobbar så hårt för att dölja. Ställer de frågor vi inte vill ha svar på. Slänger de anklagelser som vi själva måste ta ansvar för. En föreställning som drar undan den leende masken för att genom ett uppriktigt och ärligt uttryck visa vad som finns bakom.

 

I denna föreställning går vi ett steg ifrån vår vanliga repertoar med famljeföreställningar och riktar oss istället mot ungdomar och vuxna. En komisk föreställning om psykisk ohälsa för att kortfatta det hela.

 

För mer info klicka här

 

Vår version av clown

Ska du ha släktmiddag och är rädd att det ska bli obekväm tystnad? Har ditt företag nya lokaler och du är ansvarig för en rolig invigningsfest? Vill du att din partner ska ha rolig möhippa/svensexa men utan strippor? Är du i desperat behov av underhållning till din bästa kompis överraskningsfest? Eller känner du dig bara ensam?

Frukta inte, som grönsaksodlaren sa!

Vi drar på oss näsorna och gör vad vi gör bäst; vi improviserar en clownföreställning på önskat tema där publiken är en del av den föreställning vi hittar på. Med allt från underhållning på scen till interaktion med publiken och mingel på evenemang.

Vad skulle du vilja se?

Som vi redan nämnt är vi en teatergrupp som i bra tempo producerar fram nytt material. Det är inte främmande att vi tar oss an uppdrag med önskade teman eller färdiga manus. Som vi då framför Vår Version Av så klart!

 

Har ni något projekt som ni skulle vilja se framföras av oss? Tveka inte att slänga iväg ett mail så ger vi ert material den föreställning det förtjänar!

 

 

 

Föreställningar (Just nu!)